Stress Release

Moederaarde heeft een helende werking

Stress Release

Stress release is een yoga practice waarbij je laag bij de grond blijft. Moeder Aarde heeft een helende werking. Er zijn nog altijd mensen die denken dat yoga zweverig is, maar zij hebben niet in de gaten dat ze zelf ook de hele dag zweven. De huidige maatschappij brengt met zich mee dat we vooral leven vanuit onze hoofd. Als je even een moment van rust kunnen nemen, pak je al snel je mobiel. Of kruip je achter de computer. Onbewust zweven de weken zo aan je voorbij.

Yoga maakt het onbewuste weer bewust en zorgt ervoor dat je met twee voeten weer stevig op de aarde staat. Word bewust van je ademhaling, zodat deze niet meer hoog en oppervlakkig is. Voel weer dat er onder je hoofd ook nog een lichaam is. En merk op dat als je daar naar luistert het helemaal niet zo hard hoeft te schreeuwen.

Stress release is een hele zachte flowyoga waarin je bewust je diepe ademritme gebruikt om ruimte te creëren in je lichaam en in je geest. Na deze practice kun je de wereld weer aan De practice is een ontspanningsmoment voor jezelf. Gun jezelf dit cadeau en kijk weer vol energie de wereld in.